Het Talentenspel is een erg handige én zeer leuke methode om de samenwerking binnen een team vliegensvlug te verbeteren.

Teamleden krijgen door het spelen van het spel inzicht in de talenten die zij inzetten, de missie van het team, en de bijdrage van het team aan het grotere geheel.

Weten waar je samen voor staat én aan werkt in teamverband. Dat biedt inspiratie voor het hele team!

Teambuilding

De hierbij opgedane kennis stimuleert direct het onderlinge vertrouwen en de communicatie.

Als je weet waar een mede teamlid goed in is, kan je ook gericht om hulp en advies vragen. Vanuit de waarden die jullie delen en de missie die jullie nastreven, leer je ook op een meer natuurlijke, vanzelfsprekende manier bij te dragen.

Het Talentenspel maakt duidelijk hoe ieder teamlid op zijn of haar eigen unieke manier bijdraagt aan het gemeenschappelijke teamdoel.

Daardoor wordt duidelijk hoe ieder teamlid het beste ingezet kan worden, zodat iedereen vooral doet waar hij of zij werkelijk goed in is.

Met als resultaat: een betere samenwerking, meer plezier in het werk en daarmee een toename van de effectiviteit van het team en de organisatie.

Verdere informatie

Neem voor teambuildingsessies of teamuitje met het Talentenspel en evt. maatwerk contact op met een van de Groepstrainers in het land.