Willem Glaudemans ontdekte dat hij veel talenten had die allemaal om aandacht en energie vroegen. Net als kinderen leken ze elkaar ook te bestrijden.

Hij ontwikkelde aan de keukentafel intuïtief een manier om met ze in gesprek te komen, ze beter te leren kennen én te laten samen-werken. Vanuit bezieling en een natuurlijke regie. Dit gebeurde rond 1992.

Sindsdien heeft het spel zich verder verfijnd en uitgebreid. De principes ervan bleken ook universeel, waarmee een nieuwe vorm van coaching ontstond: ‘talentencoaching’.

Inmiddels zijn vele duizenden mensen met het spel begeleid door een groep van speciaal hiertoe gecertificeerde Talentencoaches.

De mogelijkheden van het spel zijn nog lang niet uitgeput. De ontwikkeling gaat voort.

Coaches en Trainers

Een groep van meer dan 200 talentencoaches in Nederland en België is momenteel gecertificeerd om het Talentenspel individueel te begeleiden. Een aantal van hen begeleidt hiernaast als groepstrainer ook groepen en teams.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over het Talentenspel en de inzet ervan kunt u contact opnemen met een van de Talentencoaches in het land.

Via deze website kunt u aanvullende informatie vinden in de vorm van artikelen over het Talentenspel die eerder verschenen in tijdschriften, magazines en landelijke dagbladen.

Colofon

Het Talentenspel van Willem Glaudemans is een gedeponeerd merk. De vormgeving en productie is in handen van Willem Hanhart.

Deze website en het algemene PR-materiaal van het Talentenspel worden verzorgd door IMAGEN | Ontwerp & Communicatie.