Bij een meerdaagse workshop krijg je de gelegenheid om kennis te maken met het Talentenspel en het spel meer uitgebreid te spelen, begeleid door een groepstrainer.

Het kan hierbij gaan om een tweedaagse (weekend)workshop, een aantal workshops verspreid over verschillende dagen, of een vakantieworkshop.

Het exacte programma kan per workshop verschillen. Neem eerst contact op met de Groepstrainer voor meer informatie.

Meerdaagse workshop

De eerste dag leer je je talenten kennen, en krijg je zicht op wat jij daarmee de wereld te bieden hebt. Vanuit jouw unieke, innerlijke kwaliteiten.

Er is hierbij gelegenheid om persoonlijke thema’s aan te stippen. Als dit plaatsvindt biedt dat vaak verdieping en meer begrip.

De laatste dag wordt veelal gebruik om een blauwdruk aan te reiken, waar vanuit de talenten samenwerken. Zo ontstaat meer inzicht in het leven, je levensloop en de hogere waarde of missie die doorstraalt in je leven en werk.

AGENDA MET GROEPSACTIVITEITEN

Alhoewel eenieder bij de workshop het spel individueel speelt, is er ruimte voor onderlinge uitwisseling, reflectie en persoonlijke aandacht.

Meer informatie?

Neem contact op met een Groepstrainer om de mogelijkheden van een meerdaagse workshop te bespreken, of bekijk de agenda met geplande meerdaagse workshops ergens in het land.