workshop 1-dag : Talent aan het werk!

Ken je dat gevoel? Je doet je werk, je bent best wel tevreden, maar toch heb je het idee dat je er niet helemaal uithaalt wat er in zit. Alsof er nog iets ligt te sluimeren wat nog niet, of niet voldoende aan de beurt is geweest.
Zou je er achter willen komen wat het is en wat je ermee kunt?
Zet dan je talenten aan het werk !

In een workshop van 1 dag neem ik je mee in de wereld van jouw talenten en gaan we onderzoeken waar de antwoorden te vinden zijn. Welk van jouw talenten schreeuwt om aandacht? Welke krijgt juist te veel aandacht? Welke talenten kunnen jou helpen je tevredenheid in je werk weer volledig terug te vinden? Of zijn er nog andere stappen nodig?

Je start de dag met het formuleren van een specifieke hulpvraag die jou helpt om ook echt met antwoorden naar huis te kunnen gaan. Vervolgens ga je met behulp van jouw talenten en 1 of 2 speelborden, je hulpvraag diepgaand onderzoeken. Ik begeleid je daarbij door het inbrengen van gerichte oefeningen. Dit werk doen we in een groep van maximaal 4 personen. Je werkt voor jezelf, maar het samenwerken met anderen in een groep die in hetzelfde proces zitten heeft een grote toegevoegde waarde op jouw eigen proces.

Deze dag zal je meer duidelijkheid geven over waar je nu staat in je werk en waar een mogelijke verandering heen zou kunnen leiden.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 8 maart 2019
Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Eem klooster (Onze Lieve Vrouwe ter Eem) in Amersfoort.
Kosten: € 135,00 – inclusief 21% btw koffie, thee, water en schrijfmateriaal, exclusief lunch (graag zelf lunchpakket meenemen).

Aanmelden: via de mail : info@sylvialagerweij.nl
Na aanmelding ontvang je een factuur. Je deelname is definitief na het ontvangst van de betaling.

Met een hartelijke groet,
Sylvia Lagerweij
www.sylvialagerweij.nl