Talentenspel workshop; in 3 dagdelen, vrij 29 nov 2019 in Amsterdam

Leiderschap vanuit je Levensmissie. Talentenspel workshop

Je wilt meer focus voor bij jouw passende keuzes in je loopbaan, leiderschap en bedrijf. Je bent gericht op je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Leer te werken vanuit je talenten en je levensmissie in je (werkend) bestaan! Je doet je Talentenspel-traject in een diepgaande en praktische workshop.

Het Talentenspel is een speelse en diepgaande coachingsmethodiek.

In een aantal stappen maak je kennis met je archetypische (oer)talenten, persoonlijke missie en waaraan je met je talenten wilt bijdragen, voor jezelf en met impact in de wereld.

Het werkt ondersteunend en richtinggevend bij het zoeken naar meer focus en bezieling in je werk of bedrijf, als ondernemer, bij loopbaanvragen, en persoonlijke koersveranderingen na bijvoorbeeld een burn-out.

We werken in een kleine groep, met ruimte voor persoonlijke vragen en een variëteit aan werkvormen. Je krijgt van mij (senior coach en trainer) veel extra tips en hand-outs over hoe je inzichten te integreren in je leven en werk.

“De Talentenspel-training bij Marjon gaf me een completer beeld van wie ik ben, wat ik kan en hoe ik mijn levensmissie kan gaan vorm geven. Ik heb een aangescherpt persoonlijk en professioneel beeld van mezelf gekregen. Marjon biedt een mooie combinatie van bezieling en zakelijkheid, en weet goed een praktische vertaalslag te maken. De training is gedegen, grondig, professioneel. Ik heb uiteindelijk gekozen voor interim-opdrachten, mijn bedrijfsaanpak is duidelijk, en heb (nu een jaar later) eerder teveel dan te weinig werk.” Mascha, adviseur/projectmanager www.groeikracht.org

Investering:     € 147, –  (excl. BTW) Inclusief hand-outs, koffie, thee en gezonde avondmaaltijd. Lunch zelf meenemen of in de buurt kopen (Beethovenstraat, leuk!)

DATUM:         vrijdag 29 november, van 10.00 – 21.00 uur

Locatie:           Gerrit van der Veenstraat 89 hs, Amsterdam.

Meld je aan! marjon@rosa-ligna.nl met je bedrijfs- en adresgegevens voor de factuur en een korte toelichting over je situatie en waarom je graag deel neemt.