Opleiding Talentencoach – basismodule voorjaar 2019

Voorjaar 2019 – TRTS-b8

Opzet met modules
De opzet van de training is veranderd ten opzichte van voorgaande jaren. We werken nu met modules, waarbij ieder na de basismodule een eigen traject kan bepalen. De basismodule leert het werken met bord 1 en bord 2 van het Talentenspel aan.

Basismodule
Alles wordt aangeleerd wat nodig is om zelfstandig met een individuele cliënt te werken met het wereldbord en het levensboombord. De module bestaat uit 2 blokken van twee dagen en een van een dag. De eerste tweedaagse gebruiken we vooral om met het eerste bord te oefenen. Achtergronden van Jung, Campbell, archetypen, enzovoort, worden aangestipt en kan thuis verder worden uitgediept met het handboek, de literatuurlijst en eventueel dvd’s. De deelnemer gaat met voldoende bagage naar huis om met oefencliënten het eerste bord te doen en daarvan een verslag te maken. De tweede tweedaagse begint met feedback op de ingeleverde cliëntenverslagen en vervolgt met het aanleren van alles wat nodig is om het levensboombord en het formuleren van een levensmissie te begeleiden. Ook hier weer is het doel dat de deelnemer na deze tweedaagse zelfstandig proefcliënten met het tweede bord kan begeleiden, waarvan een verslag wordt gemaakt. De laatste afrondende dag wordt dan gebruikt om feedback te geven op de verslagen en om punten op de i te zetten. De dag eindigt met het ritueel van certificering en het ondertekenen van de gebruikerslicentie.

Vereisten
Deelname aan de training kan alleen als de coach al ruime coachervaring heeft, een individueel traject heeft gedaan met het Talentenspel bij een van de gecertificeerde talentencoaches (zie de database op deze website voor een coach bij jou in de buurt) en bij voorkeur ook een workshop heeft gevolgd. De workshop is een aanrader en geen voorwaarde. Daarnaast is tijdens het trainingstraject (en erna) veel eigen werkzaamheid gevraagd om zich in onderwerpen en achtergronden van het spel te verdiepen.

Voor meer informatie en aanmelding:
info@willemglaudemans.nl
Telefoonnummer: 0343-758016

Data TRTS-b8
Maandag 18 maart 2019 – met avondprogramma
Dinsdag 19 maart 2019
Maandag 13 mei 2019 – met avondprogramma
Dinsdag 14 mei 2019
Vrijdag 28 juni 2019
Donderdag 26 november 2019

Locatie: Congrescentrum Bovendonk Hoeven (N Br)