Coaches

Om het Talentenspel in een persoonlijke sessie te spelen kunt u contact opnemen met een van de Talentencoaches. Zij hebben allen de Coach-opleiding gevolgd en zijn gecertificeerd om het Talentenspel individueel te begeleiden.

Om het Talentenspel met een groep of organisatie te spelen kunt u contact opnemen met een van de Trainers. Zij hebben allen de Groepstraining gevolgd en zijn gecertificeerd om groepen, teams en organisaties met het Talentenspel te begeleiden.

Zoek op naam van de coach of trainer

Zoekresultaten

Zoek de dichtstbijzijnde coach of trainer
Uw postcode of woonplaats:

Verfijnd zoeken
Toon alleen coaches die ook groepstrainer zijn
Toon alleen coaches die met Jong Talent werken
Toon alleen coaches die ook in het Engels kunnen begeleiden

Awareness Coaching & Training
Contactpersoon: Brigit Rozestraten
1 Omiha Road, Omiha, Waiheke Island
1081 Waiheke Island,
Telefoon: +642102715538
Mobiel: +642102715538
E-mail | Website

Certificatie: Coach Talentenspel, Groepstrainer, Engelstalig, Coach Jong Talent


Na een loopbaan als fiscaal jurist, manager en adviseur bij de overheid, ben ik sinds 2007 zelfstandig werkzaam als coach, trainer en loopbaanadviseur. Ik ben mijn bedrijf Just Being Coaching & Training in Nederland begonnen en ben in 2014 naar Nieuw-Zeeland geëmigreerd waar ik Awareness Coaching & Training heb opgezet . Ik coach daar individueel en in groepen met The Game of Gifts en Young TALENT en kan ook de opleiding tot talentencoach verzorgen.

ESP Coaching & Reiki
Contactpersoon: Ellen Steendijk-Pels
Deventerstraatweg, 157
8012AE Zwolle
Mobiel: 06 51648272
E-mail | Website

Certificatie: Coach Talentenspel, Groepstrainer, Engelstalig, Coach Jong Talent


Ellen is van huis uit Logopedist. Later schoolde zij om tot coach en trainer, en gaf 10 jaar lang presentatietrainingen. Ze woonde in binnen en buitenland en is tweetalig, Nederlands/Engels. Extra opleidingen deed zij o.a. op het gebied van Ki-training en Aikido, kleur en stijl advies, Option methode (over belemmerende overtuigingen), Reiki. In 2007 kwam zij in contact met het Talentenspel en deed de coach- en trainers opleiding, werken met teams en de Game of Gifts. Zij is ook Jong Talent coach.

Captijn Insight
Contactpersoon: Frans Captijn
Moo 4
50180 Huai Sai, Mae Rim, Chiang Mai
Mobiel: +66(0)992355210
E-mail | Website

Certificatie: Coach Talentenspel, Engelstalig


Fijn dat je iets meer over mij wilt weten.

Ik kom uit Nederland en leef (en werk) mijn missie sinds mei 2012 in Thailand waar ik met internationale gasten mag en kan werken. Na een verkeersongeluk, eind 2010, ben ik er in een periode van 13 maanden herstel achter gekomen waar mijn leven eigenlijk echt om draait.

Je tijd raakt op. Ik vroeg mezelf af of ik mijn tijd tot dusver wel verstandig had gebruikt? Om een stil te zijn? Dankbaar? Mijn dromen te leven in plaats van mijn toekomst te blijven dromen? De antwoorden waren nee en ik besloot daar verandering in te brengen voor het te laat was.

Ik stopte mijn activiteiten als CEO en internationaal manager in rampenbestrijding en crisisbeheersing, ik had eigenlijk ook geen andere mogelijkheid meer, en begon mijn roeping, mijn missie, te leven. Niet meer mijn leven hollen maar mijn leven LEVEN met de talenten en inzichten die ik heb. Mezelf zijn en mijn uniekheid delen en daarmee mezelf en de wereld om me heen blijer maken.
Nu ben ik life- and talent coach en gastheer/begeleider van gezondheidsprogramma’s en meditatie en mindfulness retraites bij Asia Healthcare Tourism Co. Ltd (The Pavana Chiang Mai resort) en http://www.captijninsight.com/nl/welkom.htm in Thailand.

Mijn opleiding: Ik heb een opleidingsachtergrond als bouwkundig ingenieur en architect, in de gastvrijheid sector (hotel/café/restaurant) en als Master of Crisis and Disaster Management.
Aanvullende opleidingen en studies heb ik gevolgd in persoonlijke ontwikkeling, organisatie ontwikkeling en verandering, life- en talent coaching, toneel, meditatie en filosofie in zowel Nederland, België als (nog steeds) in Thailand. Een voortdurend proces met verdiepingsslagen en ‘straat universiteit’, een leren door te doen.

In 2010 verscheen mijn eerste boek “Speurtocht naar persoonlijk meesterschap”. Elke week schrijf ik in het Nederlands en Engels een blog over mijn ervaringen en inzichten die ik hier in Thailand op doe.

Het inspireert me om mensen en organisaties te helpen ontdekken en te laten ervaren wat ze met hun (latente/onontdekte) innerlijke kracht, talenten en innerlijke wijsheid kunnen bereiken. De feitelijke en grotere bedoeling van en in leven en zaken doen te be-leven.

Mijn inspirerende benadering creëert mogelijkheden om de/je tot dusver onbekende inzichten en duurzame oplossingen die al lang in jezelf aanwezig zijn aan te wenden voor het grotere geheel.

Het werken met Het Talentenspel maakt daar deel van uit.

Voel je uitgenodigd om contact op te nemen en om (nieuwe) duurzame flow in je leven, liefde, gezin, business, loopbaan en werk, te ervaren.

Frans

Talentinzicht
Contactpersoon: Hans Slijpen
Woltera van Reesstraat 123
1093 MK Amsterdam
Telefoon: 020-6920549
E-mail | Website

Certificatie: Coach Talentenspel, Groepstrainer, Engelstalig


Na twintig jaar in theater gewerkt te hebben, werk ik sinds 2005 als Talentencoach en - trainer. Hoofdzakelijk met het Talentenspel. Ik ken geen methodiek die zo veelomvattend is en waarmee je spelenderwijs jezelf zo tot op een diep niveau leert kennen. Weten wat je talenten zijn en die inzetten voor zaken in leven en werk die er voor jou echt toe doen geeft een gevoel van rijkdom, innerlijke kracht en motivatie. Ook je valkuilen en grenzen kennen is van belang. Niet om je in te perken, maar juist om te weten wat je wèl kunt doen en hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. Dat is de basis waarop je je talenten het best kunt ontwikkelen en tot bloei brengen. Maak keuzes die afgestemd zijn op wat jij aan talenten in huis hebt en op basis van jouw missie in leven en werk. Alleen dan kan je met plezier het beste geven van wat je te geven hebt, namelijk ‘jezelf’!! En de beloning die je krijgt is er een van voldoening en geluksgevoel.
Ik heb dat zelf aan den lijve ervaren. Ik vertel je er graag over.

Handreiking
Contactpersoon: Helena van den Hogen
Bloemstraat 76
7419 BX Deventer
Telefoon: 0570 547609
E-mail | Website

Certificatie: Coach Talentenspel, Groepstrainer, Engelstalig, Coach Jong Talent


Mijn praktijk bestaat zowel uit het begeleiden van het Talentenspel/ Jong Talent als handlezen- het zijn de 2 pijlers van Handreiking (de naam van mijn praktijk). Verder ben ik werkzaam als lerares Engels aan een Hogeschool. Ik dans heel graag en heb er inmiddels 4 ontwikkeld oftewel doorgekregen...

De Herberg, Bureau voor inspiratie & zelfontwikkeling
Contactpersoon: Jenny Biemans
Uitbelderstraat 8B
6211 SL Maastricht
Telefoon: 043 3217003
Mobiel: 06-25066753
E-mail | Website

Certificatie: Coach Talentenspel, Engelstalig, Coach Jong Talent
US Trade Training & Coaching
Contactpersoon: Jessica Sohanpal

2343 MT Oegstgeest
Telefoon: 0622255247
E-mail

Certificatie: Coach Talentenspel, Groepstrainer, Engelstalig


Jessica Sohanpal heeft na haar trainers opleiding in het Talentenspel in 2004 het roer in haar leven en werk drastisch omgegooid en is haar hart gaan volgen. Zij heeft altijd al een diepere interesse gehad in de mens zelf. Waarom handelen we zoals we doen? Wat is bezieling en op welke manier uit het zich en hoe geef je het vorm? Hoe maak je optimaal gebruik van je talenten? Waar ligt je passie? Waar word je blij en gelukkig van?
Na vele omzwervingen heeft zij de antwoorden hierop zelf mogen ervaren en telkens weer ontdekt zij dat dit een oneindig proces is. Deze vragen brachten haar tot het inzicht dat het om innerlijk leiderschap gaat. Na dit inzicht heeft zij zich daar helemaal in verdiept door middel van cursussen en opleidingen. Het coachen en trainen is niet alleen haar passie maar ook haar levensmissie. Dit doet zij vanuit haar intuïtie, levenservaring, deskundigheid, betrokkenheid en authenticiteit.
Jessica is gecertificeerd begeleider voor de Levensschouw en gecertificeerd coach/trainer voor het Talentenspel . Zij verzorgt lezingen, workshops, trainingen en één-op één sessies . Tevens is zij is ook werkzaam als coach/trainer in Zuid-Afrika.

Rosa-ligna
Contactpersoon: Marjon te Riele
Gerrit van der Veenstraat 89 hs
1077DT Amsterdam

Tweede locatie
Zoetenhoek 2
4158 EK Deil

Mobiel: 06-26068905
E-mail | Website

Certificatie: Coach Talentenspel, Groepstrainer, Engelstalig


Ik (senior-coach en trainer) begeleid je, als je in een transitie-fase van je leven bevindt. Ik help je versneld bezield, authentiek, en met impact leven van je vermogens in leven, je werk/bedrijf en in de wereld. Daarbij zet ik in: Het Talentenspel (individueel en in groepen) met de 2 basisborden. Als uitbreiding kan ik je begeleiden bij de Levensschouw, of met de Vervolgborden die Willem Glaudemans heeft ontworpen. Deze zorgen voor een verdieping in je bestaan en het leren kennen en leven van je zielemissie, ook in je dagelijks leven. Ik werk vanuit de Feminine Power principes en ik geef ook Soulreadings met praktische tips. Ik sta bekend om de verbinding van je bezieling en potentieel, met de concrete en praktisch invulling in je (werkend) bestaan.
I help you to realize your greatest potential and life-mission. And how to use your soulpower in business: live your souls highest path and purpose & change the world in the meantime!

Je Essentie
Contactpersoon: Mireille Dales - Pronk
Horndijk 21
1231 NW Oud-Loosdrecht
Telefoon: 035-5825544
Mobiel: 06-51625423
E-mail | Website

Certificatie: Coach Talentenspel, Groepstrainer, Engelstalig, Coach Jong Talent
Piet Stut
Contactpersoon: Piet Stut
Vijverweg 33b
2061gt Bloemendaal
Telefoon: 0653298681
E-mail | Website

Certificatie: Coach Talentenspel, Groepstrainer, Engelstalig
Herberg van het hart
Contactpersoon: Suzette Frijters
Goudbaard 82
4625 GC Bergen op Zoom
Mobiel: 0031( 0) 653574848
E-mail | Website

Certificatie: Coach Talentenspel, Groepstrainer, Engelstalig, Coach Jong Talent


Ik ben Suzette Frijters. Als coach/trainer draag ik het Talentenspel een heel warm hart toe. Het is een wonderlijk instrument wat al sinds 2007 ingezet wordt in mijn praktijk van Herberg van het Hart. Ik begeleid een ieder die individueel of in een groep op zoek is naar verdieping, bezinning, herkenning, verwondering, verstilling, vergeving, ontplooiing en innerlijke groei. Daarnaast begeleid ik jongeren individueel of in groepen met het Jong Talentenspel om tot een vervolgstap in studie of carrière te komen. Vanuit liefde, integriteit en respect voor ieder zijn pad staat stel ik mij open voor het onbekende, het nog niet geziene en dat wat zich wil tonen. Samen gaan we op pad. Wees welkom bij Herberg van het Hart.

Sylvia Lagerweij Coach - Verruimt je blik
Contactpersoon: Sylvia Lagerweij
Hinderstein 53
3813 RL Amersfoort
Mobiel: 06-13175112
E-mail | Website

Certificatie: Coach Talentenspel, Groepstrainer, Engelstalig


Met enorm veel plezier en enthousiasme begeleid ik mensen met het Talentenspel zowel op individueel als op groepsniveau, in het Nederlands en in het Engels.

Willem Glaudemans
Contactpersoon: Willem Glaudemans
Museumlaan 2
3581 HK Utrecht
Telefoon: 0575 470171 (secretariaat)
E-mail | Website

Certificatie: Coach Talentenspel, Groepstrainer, Engelstalig, Coach Jong Talent