Week van de loopbaan: workshop Ontdek jouw talenten

vr 17 sep 2021, 09:30 - 18:00 uur

Welkom bij de unieke TALENTENWORKSHOP! 

Tijdens de Week van de loopbaan organiseert Loopbaancoach Eindhoven een inspirerende workshop die inzichten brengt voor leven én werk. We gaan aan de slag met Het Talentenspel van Willem Glaudemans. Dit ziet er misschien uit als een eenvoudig bordspel, maar het is alles behalve dat! Het bevat tientallen archetypische talentkaarten die jou van wijze raad gaan voorzien. Je gaat op een andere laag aan het werk. De laag van je onderbewuste. Daar waar je hoofd het niet meer snapt, komen de inzichten naar je toe. Op basis van jouw 12 unieke talenten, vormt zich een levensmissie en toekomstpad.

Désirée Rombouts, ervaren loopbaancoach, talentcoach en stresscoach begeleidt deze dag waarin je het gehele Talentenspel in één dag doorloopt. Dit is jouw kans om met deze bijzondere methode te werken en jouw eigen levensmissie zich te laten onthullen!

Deze workshop is een investering in jezelf en bedraagt € 375 inclusief btw, materialen, vegetarische lunch én een individueel, online nagesprek van 45 minuten. Doe je mee?

 

 

Contact: Desiree Rombouts
06 11422052
desiree@loopbaancoacheindhoven.nl

https://www.loopbaancoacheindhoven.nl/aanbod-loopbaancoaching/loopbaanworkshops/
Brochure:
Locatie: Campus Vitaal
Adres: Grevenoordseweg 4, 5681BB Best

Kaart wordt geladen...