Miniworkshop Talentenspel

vr 20 mrt 2020, 10:00 - 12:00 uur

Leef je talent!

Wil jij meer zicht op je eigen talenten? Vind jij het lastig om al jouw talenten genoeg ruimte te geven? Weet jij wel precies welke talenten je hebt, maar weet je nog niet zo goed hoe je ze allemaal samen kunt laten werken? Of kom je tijd te kort om al je talenten te leven?!

Kortom, ben jij nieuwsgierig naar wat het Talentenspel voor jou kan betekenen?! Dan is een miniworkshop van 2 uur een prima kans om kennis te maken met het spel. Je krijgt dan de kans om te ontdekken wat het spel jou te bieden heeft. Wie weet kan het je helpen om antwoord te geven op al die vragen die jou allang bezig houden!

In een vertrouwde inspirerende setting

Een miniworkshop doe je met een klein groepje van 2 of 3 personen bij mij in de praktijk. Ik zorg voor een vertrouwelijke en inspirerende sfeer. Thee en koffie met iets lekkers staan klaar! En je kunt natuurlijk ook samen met iemand komen. In een bijeenkomst van twee uur maak je kennis met het spel, de talentenkaartjes en het speelbord. En ik laat je ervaren hoe het is om met een paar van je talenten in gesprek te gaan!

Informatie

Meer informatie of aanmelden? Mail naar: info@haptotherapieweert.nl, bel mij op: 0495-586975, of kijk verder op: Het Talentenspel – Anne Rodenburg.

 

Contact:Brochure:
Locatie: Anne Rodenburg Haptotherapie
Adres: Molendijk 15, 6004 PT Weert

Kaart wordt geladen...